Wat is Google Workspace?

Zakelijke Google apps voor productiviteit en samenwerken

Google Workspace is een abonnement op diensten van Google voor productiviteit en samenwerking. Onder meer Gmail, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Meet, Chat en Forms vallen onder de verzamelnaam Google Workspace.

Lijst van Google Workspace apps

Waarom Google Workspace?

Google Workspace is een populaire clouddienst en geldt als alternatief voor Microsoft Office 365. Het biedt zowel grote als kleine bedrijven een betaalbare en gebruiksvriendelijke omgeving om efficiënt samen te werken.

De belangrijkste voordelen van Google Workspace zijn:

  • Geïntegreerde ervaring: De tools werken goed met elkaar samen. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit en gebruikerservaring.
  • Overal toegankelijk: Google Workspace is een zogenoemde cloud-dienst. Je kunt dus overal bij je e-mail, berichten en bestanden als je internettoegang hebt. Op je werk-pc, laptop thuis of mobiel. Je hebt altijd je meest actuele informatie.
  • Veilig en betrouwbaar: Google heeft een leger aan programmeurs die zorgen voor een extreem goede beveiliging. De dienst is praktisch altijd beschikbaar en doet wat het moet doen. Ook zijn bijvoorbeeld de spam-filters en integratie met formulieren op je website erg nuttig.

Eerst verzorgden wij zelf diensten als e-mail voor onszelf en onze klanten. Als extra service voor door ons gebouwde marketing websites. Dan kom je er achter hoe enorm uitdagend dit is. Daarom zijn we al jaren geleden overgestapt op Google Workspace en bevelen we dit aan bij onze klanten.

En dat is één van onze beste beslissingen ooit geweest.

Hebben jullie ook een Google Workspace kortingscode ?

Jazeker.

Klik en bestel via deze link * en je ontvangt een jaar lang 10% korting op Google Workspace.

Dit geldt voor elk gekozen abonnement, zoals:

  • Google Workspace Business Starter-abonnement
  • Google Workspace Business Standard-abonnement
  • Google Workspace Business Plus-abonnement

 

* Dit is een promotiecode link via het partnerprogramma van Google Workspace. We krijgen een kleine commissie als je bestelt via deze link. Het kost je niets extra’s. Integendeel, het kost je het eerste jaar zelfs minder dan normaal. We bevelen Google Workspace alleen aan omdat we het zelf ook al jarenlang gebruiken.

Wat is Google Workspace

Ben je benieuwd hoe

je meer bezoekers krijgtklanten krijgtgeld verdient

Je zit nergens aan vast

Nils van der Knaap Senior SEO specialist

Nils van der Knaap

Senior SEO Specialist

Nils vreet SEO artikelen als jelly beans. Met ruim 16 jaar intensieve ervaring als online marketeer en SEO specialist weet hij als geen ander wat werkt en wat niet.

Bekend van

Ahrefs
Yoast SEO
IMU
Emerce