Proclaimer

We streven naar juiste

informatie

Proclaimer

Sky Internet Marketing is verantwoordelijk voor de informatie op deze website

Wij doen ons uiterste best om alle informatie zo juist en volledig mogelijk weer te geven. We streven er naar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website. 

Merk je dat er iets niet klopt?

Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het indien nodig corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even, alsjeblieft. We gaan er meteen mee aan de slag om het te verhelpen.  Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Heb je schade opgelopen?

Bel of e-mail ons alsjeblieft als je schade oploopt door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen een oplossing.

 

Waarom een proclaimer en geen disclaimer?

Bij een proclaimer nemen we verantwoordelijkheid voor de informatie op onze website. Dit in tegenstelling tot de meer gebruikte disclaimer, waarbij er bij voorbaat al afstand wordt genomen van eventuele fouten op de website.

Wij gaan uit van ieders goede bedoeling en oplossingsbereidheid. Daarom werken wij er hard aan om de website op orde te krijgen, en als dat niet zo is dan luisteren we graag naar jou om dat wel zo te krijgen.

Wie zijn The Proclaimers?

The Proclaimers is een Schotse band rondom de eeneiige tweeling Charlie en Craig Reid. Dit heeft niets met bovenstaande te maken, maar ze hebben wel een geweldig nummer uitgebracht: