Onze klanten

Deze bedrijven hebben meer klanten via hun SEOGoogle Adswebsite

Bedrijven

Case

StudentVerhuizers

StudentVerhuizers startte in de sterk beconcurreerde landelijke markt van budget verhuizingen.

Met een gezonde portie ondernemersmentaliteit en een pas ontwikkelde website vroegen ze ons om klanten aan te trekken via internet. 

Meer dan 250 klanten gingen je voor

Heb je klanten die in Google zoeken naar hun probleem of naar jouw oplossing?
Dan heb je internet marketing nodig, net als deze bedrijven en organisaties:

Hypotheek.nl
Hypotheekadvies.nl
Verzekering.nl
CS Factoring
Social Finance NL
StudentVerhuizers
Verhuislift.nl
JUIZZ
Eurobob
Van Wijngen
Dr Jetske Ultee Skincare
Gio Coffee
Opdidakt
Mentaal Beter
De Hormoonfactor
Van der Donk Designmeubels.nl
Marzan Security
Woordvoerders Etc.
Raaak Personeel
O'Neill Summercamps
Viteau
Digilock
BC Zonnepanelen
Escaping
Medical Business
Spit & Pan
SalsaDanza
StudentenKarwei
Verhuislift Den Haag
Weaf
Zenmoodz
Skinbar
Zilver Advocaten
Roy Ishak
Intermijn
Hardeman
Wandelcoach
De Oude Schakelaar
Voicebooking
Je Zaak Voor Elkaar
Geldersche Houtbouw
Steenbergen Tegels
Samarali
Ellen Somsen Uitvaartzorg
D-Energie
Multibel
De Roos BV
Tuinartikel Totaal
Vianen Trading
Latex Spuiten Specialist
Secretarial Services
Alle Ophangsystemen
Ex-Machinery
WSSN
Jouw bedrijf?

Ervaringen van klanten in hun eigen woorden

Roy Ishak, Beste marketing opleider 2014, 2015, 2016 en 2017

Ik beveel mensen alleen aan als ze meer opleveren dan kosten. Dat is voor mij de definitie van een specialist. Nils en zijn team zijn dat absoluut. Niet alleen omdat zij zelf bij de zoekopdracht “SEO specialist” op nummer 1 staan in Google. Maar bovenal omdat zij mijn verwachtingen keer op keer overtreffen. Het is ongelofelijk op wat voor grote websites zij links hebben gekregen voor royishak.nl. Sky Internet Marketing is dan ook momenteel de enige partij in Nederland waaraan ik mijn linkbuilding uitbesteed. En, die van mijn klanten.

Michel Bakkenes, Marketing manager Hypotheek.nl en Hypotheekadvies.nl

Top team van SEO specialisten!

Mado van der Kamp – Rioolontstoppingsbrigade

De verbetering van de posities is ook echt merkbaar, de telefoon gaat zeer regelmatig, en dat nog steeds zonder inzet van Adwords.

Feit is, dat ik zonder inzet van Adwords al best lekker door kan draaien op de site, en je bent de eerste die dat voor elkaar krijgt. Betekent voor mij dat je echt doet wat je belooft, en het wordt gaandeweg alleen maar beter.

Chris Rommers, Website-advies & conversieverhoging

Als je hardcore SEO nodig hebt, dan moet je bij Nils en zijn team zijn.

Tim Hazekamp, De Nationale Franchise Gids B.V.

Bedankt voor de analyse, heb hem net doorgenomen en ik moet zeggen wow, wat een detail en duidelijke beschrijvingen met direct ook de gehele overzichten van waar het mis gaat. Dit zijn we nog niet eerder tegengekomen en is super nuttig.

Peter van der Maat, Woordvoerders Etc.

Zo maar een paar feiten. Google ‘mediatraining’ en je ziet dat Woordvoerders Etc. op de eerste positie staat. Nog geen jaar geleden bungelden we onderaan, op pagina 117 of zo. In de tussentijd bouwden Nils en zijn team een nieuwe website, deden ze aan linkbuilding en zetten ze een Adwords-campagne op. Need I say more?
Misschien dit nog: de omzet is meer dan verdubbeld – toch ook niet echt onbelangrijk.

Johannes de Bruin – Marketing Manager JUIZZ

Sky Internet Marketing heeft de nieuwe websites van juizz.nl en elektrischefietswinkel.nl onder handen genomen met een aantal aanpassingen aan het design en de teksten. Daarna werd er een doordachte Google Ads campagne opgezet om gericht verkeer naar de website te sturen.

Binnen een maand hebben we met onze nieuwe site een omzet behaald die onze verwachtingen ver overtreft.

Sofia Mavromati, Hitoshin

Over 3 years Nils and his team work on our projects. From web development to seo and paid Ads campaigns. All highly professional and every perfect results! Grateful we have found these guys and looking forward to keep on working with them in the future!

Robert van den Bovenkamp,  Spit & Pan

Sinds de samenwerking met Sky internet Marketing krijgen we bij Spit & Pan via onze website wekelijks meerdere aanvragen binnen.

Door het meedenken en verdiepen in ons concept van de medewerkers zijn we snel gegroeid binnen Google en heeft de investering zich al meerdere malen terug verdiend.

Jan Freeke, Verhuisbedrijf Utrecht

Wij zijn hartstikke blij met onze website, de site heeft een hele leuke uitstraling gekregen, teksten die wij voor ogen hadden zijn aangepast. Dit is door de mannen van skyinternetmarketing gedaan, met betrekking tot goede SEO en dergelijke. Dank hiervoor! We zijn echt trots op deze website, bedankt!!

Michel Stenssen, SalsaDanza

Ik ben echt heel blij met mijn website. Het was precies zoals ik het me ingebeeld had, maar ik kon het zelf niet goed verwoorden. De teksten zijn heel pakkend en leuk geschreven. De informatie is overzichtelijk neergezet en de hele site heeft de warme uitstraling die ik voor ogen had toen we er aan begonnen.

Geert van Dijk, Digilock

Deze mannen weten zeer goed waar ze mee bezig zijn. Zeer kundig, to-the-point en betaalbaar. Een aanrader!

Remy Dumortier, INTO Franchise

Sky Internet Marketing heeft ons (INTO Franchise) uitstekend geholpen met SEO en SEA. Dankzij hen staan wij binnen één jaar op de eerste pagina in Google op het woord franchise. Ik kan Sky Internet Marketing dan ook zeer aanbevelen aan partijen die echt resultaat willen zien.

Ivee Lin, Pokestop Webshop

Niet alleen kan Nils heel duidelijk uitleggen wat hij voor jouw bedrijf kan betekenen, hij is ook erg behulpzaam. Denk aan het geven van tips wat jijzelf eventueel nog zou kunnen doen om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

We zijn nog maar net klaar met het project en Nils heeft al positieve resultaten laten zien na het inhuren van Sky Internet Marketing.

Erik, De Oude Schakelaar

Bedankt voor het enorm waardevolle document. Dit heeft veel inzichten gegeven in de SEO van de website en punten ter verbetering.

Bob, Onbezorgd Ontslag

Er zijn gigantisch veel marketingbureaus die je de hele wereld beloven. Wat ik zocht in een marketingbureau was een oprechte passie voor online marketing, in het bijzonder SEO. Maar ja, wist ik veel welk bureau te vertrouwen was…

Via een bekende copywriter kwam ik in contact met Nils, de eigenaar. Ik had namelijk gehoord dat er een klant van Sky Internet Marketing was gestopt met SEO vanwege te veel nieuwe leads. Dat luxeprobleem wil ik ook wel.

Na een telefoongesprek van een uur over zijn passie (SEO) en mijn onderneming was ik om; dit is een échte SEO-specialist. En een sympathieke gast.

Na een zoekwoorden-onderzoek is het hechte team van Sky Internet Marketing aan de slag gegaan met SEO. En dan met name de focus op linkbuilding. Wat ik fijn vind zijn de korte communicatielijnen en dat het team meedenkt en to-the point is.

Ik zie de samenwerking als een verstandige investering in de toekomst van mijn online vindbaarheid. Ik gebruik naast het SEO-abonnement ook de strippenkaart om snelle wijzigingen door te laten voeren aan mijn website.

De samenwerking met Sky Internet Marketing ervaar ik als vlot, deskundig, realistisch en bovenal vertrouwd. En dat is bijzonder in een markt die dus bomvol zit met onrealistische beloftes.

Arthur Claassens, Bureau Claassens

Sky Internet Marketing heeft mijn site beoordeeld en daarna flink onder handen genomen. Er is heel veel verbeterd. De samenwerking verloopt heel prettig. Hun ideeën en voorstellen zijn niet alleen verfrissend maar ook goed beargumenteerd. Kortom ze weten waar ze mee bezig zijn!

Robbert ‘t Sas, Pickup Huren Bonaire

Wij van Pickup Huren Bonaire zijn erg tevreden hoe alles gaat en beginnen ook al resultaten te zien. Roberto is een fijn contactpersoon die alles goed onderbouwt. Hij vindt het leuk om met mijn soms aparte ideeën mee te denken. Echt super! Ook het contact met Steven en Mike is goed en ze reageren allemaal erg snel.

Ben je benieuwd hoe

je meer bezoekers krijgtklanten krijgtgeld verdient

Je zit nergens aan vast

Nils van der Knaap Senior SEO specialist

Nils van der Knaap

Senior Internet Marketing Specialist

Nils vreet internet marketing artikelen als stroopkoeken. Met ruim 16 jaar intensieve ervaring als online marketeer en SEO specialist weet hij als geen ander wat werkt en wat niet.

Bekend van

Ahrefs
Yoast SEO
IMU
Emerce