Case: Armadex

Meer klanten door

Site Auditon-page SEOlinkbuilding

SEO resultaat

Over Armadex

Armadex maakt gevaarlijke gebieden veiliger en slimmer met ATEX mobiele apparaten. Met meer dan 20 jaar ATEX ervaring en eigen gefabriceerde en omgevormde producten door ATEX experts biedt Armadex innovatieve producten van hoge kwaliteit.

En dat alles tegen scherpe prijzen en razendsnelle wereldwijde verzending. Producten zijn via de website te bestellen of krijg een offerte op maat binnen 24 uur. 

Armadex logo

Wat moest er beter?

Armadex heeft ons gevraagd een analyse te maken van de website om de belangrijkste technische knelpunten te vinden. Daarnaast wil Armadex beter vindbaar worden in Google voor hun digitale ATEX camera.

Op zoek naar

Hoe we dit opgelost hebben

We hebben een Site Audit uitgevoerd voor de gehele website. Hieruit zijn enkele punten gekomen rondom indexering gekomen die Armadex zelf heeft kunnen oplossen. Voor hulp bij aanpassingen geven we advies door middel van onze strippenkaart.

Daarnaast adviseren we over hoe Armadex van deze pagina de beste pagina op internet kan maken als het gaat om ATEX digitale camera’s. Zowel voor bezoekers, als zoekmachines.

Tot slot zorgen we er voor dat de pagina hoger in Google komt met linkbuilding.