Privacy Beleid
Laatst aangepast: 07 juni 2021

Je privacy nemen we zeer serieus. We houden ons daarom aan de privacywet. Dit betekent dat we zorgvuldig met je gegevens om gaan en we deze vertrouwelijk behandelen. We gebruiken je gegevens alleen om de dienstverlening uit te voeren waar je ons om hebt gevraagd.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Sky Internet Marketing doen met de informatie die we over jou te weten komen als je onze website bezoekt en/of klant bij ons bent.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sky Internet Marketing verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bankrekeningnummer
  • KVK nummer
  • Inloggegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, login adres)

We bewaren deze gegevens zo lang als wij dit redelijkerwijs nodig achten.

Waarvoor we je persoonlijke gegevens gebruiken

In de Wet Bescherming Persoonsgegevens is bepaald dat persoonsgegevens uitsluitend voor welbepaalde doelen mogen worden verwerkt.

Wij gebruiken de door jou verstrekte persoonsgegevens voor:

  • De voorbereiding en uitvoering van overeengekomen diensten.
  • E-mailen en/of bellen over de overeengekomen diensten.
  • Verwerking van persoonsgegevens als wij hier toe wettelijk verplicht zijn, zoals gegevens voor onze belastingaangifte.

We zullen niet

  • Je gegevens verkopen aan anderen voor commercieel gewin.
  • Je ongevraagd reclame sturen

Contactformulier

De gegevens die je verstrekt via ons contactformulier worden opgeslagen met als doel om je contactaanvraag in behandeling te nemen.

Als je een contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zo lang wij dat redelijkerwijs nodig achten.

Communicatie

Wij bewaren e-mails en andere elektronische berichten zoals SMS, Whatsapp en chat om de communicatie tussen jou en ons te achterhalen. Telefoongesprekken kunnen worden opgenomen ter naslag van mondelinge gemaakte afspraken.

Deze informatie gebruiken wij uitsluitend voor de voorbereiding en uitvoering van overeengekomen diensten. We bewaren deze gegevens zo lang als wij dit redelijkerwijs nodig achten.

Wachtwoorden

Wanneer je samenwerkt met Sky Internet Marketing verstrek je soms ook gegevens als gebruikersnamen en wachtwoorden die toegang geven tot onder meer de bedrijfswebsite, e-mail, en bedrijfsaccounts van derde partijen als Google.

Wij beheren deze gegevens vertrouwelijk en beveiligd via een premium wachtwoordmanager, waar enkel onze medewerkers toegang toe hebben.

Als je ons vertrouwelijke gegevens wilt toesturen kun je gratis gebruik maken van een dienst als 1ty.me om een bericht te sturen die slechts één keer gezien kan worden. Wij slaan deze gegevens op in onze beveiligde omgeving.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie voor andere Google diensten te gebruiken. We laten Google de IP-adressen anonimiseren, zodat de verzamelde gegevens niet te herleiden zijn naar een persoon.

Cookies

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat wij bij een bezoek aan onze website naar je computer sturen. Deze cookies zorgen er onder meer voor dat je op onze website niet steeds dezelfde informatie te zien krijgt of moet invoeren. Ook houden wij anoniem bij hoe onze website gebruikt wordt, om daar van te leren en de website te verbeteren.

Kortom: wij gebruiken cookies niet om je lastig te vallen, maar om onze website makkelijker te maken in het gebruik en om website statistieken te zien om zo de gebruikerservaring te verbeteren.

Vrijwel alle browsers kunnen zo worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je een cookie ontvangt. De meeste websites – waaronder de onze – werken echter niet goed als je het gebruik van cookies uitschakelt.

Cookies kun je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op je computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de help-functie en/of instellingen van je browser. Zie voor meer informatie over cookies de pagina https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee

Door gebruik te maken van deze website gaan wij er vanuit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen nemen we de volgende maatregelen:

  • We maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee informatie versleuteld wordt verstuurd.
  • We zorgen dat onze website en server voorzien is van recente updates van de gebruikte software
  • We maken gebruik van beveiligingssoftware om hackers en malware te voorkomen te ontdekken

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegeven wij van jou hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Hoewel we je toezeggen volledige medewerking te zullen verlenen om je privacygegevens te beschermen heb je ook het recht om een klacht in te dienen als je van mening bent dat we je niet goed helpen. Je kunt hiervoor terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Sky Internet Marketing
A. van Leeuwenhoekweg 19
2408 AL ALPHEN AAN DEN RIJN

info [@] skyinternetmarketing.nl
0172 853 888

Privacy Officer: Nils van der Knaap