Ons verhaal is eigenlijk vooral mijn verhaal. Mijn naam is Nils van der Knaap en ik ben internet marketeer. Dat woord betekent zoiets als iemand die ervoor kan zorgen dat een website meer bezoekers krijgt, maar ook dat deze bezoekers uiteindelijk meer geld opleveren dan dat het kost om ze te krijgen.

Nils van der KnaapGeboren in april 1983 en al sinds ik amper kon lezen en schrijven ben ik in de buurt van een computer te vinden. Deze interesse, gecombineerd met een gezonde dosis gevoel voor marketing en ondernemerschap, heeft er voor gezorgd dat ik van internet mijn beroep ben gaan maken.

Eerst als marketeer en manager van een kleine webshop (12Game.Com) die in de jaren daarop uitgroeide tot een toonaangevende webshop in deze branche. Dit was vooral te danken aan het verlenen van een goede service tegen aantrekkelijke prijzen en net even een stapje meer willen doen dan anderen. Deze goede reputatie zorgde ervoor dat ik ook de whitelabel gameshops voor bedrijven als Discovery Channel, Veronica Magazine, Slam!FM en Metro in mijn beheer had.

Ik besloot uiteindelijk dat het tijd werd om mijn eigen bedrijf op te richten om zo andere ondernemers te helpen met hun (online) onderneming en mijn opgedane kennis op het gebied van online ondernemen met hen te delen.

Waar geloof ik in?

Ik geloof dat het internet enorm veel mogelijkheden te bieden heeft, maar dat het ook lastig is om een plekje te veroveren in markten waar veel concurrentie is. Ik ben daarom een fan van niche marketing, waarbij je als ondernemer al je aandacht legt op een klein deel van de markt, om zo uit te kunnen blinken in datgene wat je doet.

Heb je daar succes, dan kun je uitbreiden naar nieuwe niche markten en zo uitgroeien tot een ware autoriteit binnen de markt waarin een bedrijf of persoon actief is. Deze aanpak is succesvol voor zowel grote als kleine bedrijven.

Zoekmachines als Google zullen altijd proberen om autoriteiten over een bepaald onderwerp bovenaan de zoekresultaten te krijgen bij een zoekopdracht van een gebruiker.

Waarom kiezen voor Sky Internet Marketing?

Ik kies niet voor de te makkelijke oplossing om snel mee te scoren. Als ik werk voor een klant dan verdiep ik me in die markt, het bedrijf zelf en denk ik mee over hoe het bedrijf zich kan onderscheiden van concurrenten. Ik ga verder dan alleen de technische kant en kijk ook naar de behoeftes van de klanten van een bedrijf.

Dit zorgt er voor dat de investering in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en/of de optimalisatie en ontwikkeling van een nieuwe website zich ook daadwerkelijk terugbetaalt.

Team up

Bij Sky Internet Marketing zit inmiddels een hecht team van 6 internet specialisten, ieder met hun eigen specialiteit, zoals SEO (techniek, website teksten en linkbuilding), Google Ads, conversie optimalisatie en website design & ontwikkeling.

Wil je met ons kennismaken om te zien of wij jouw online business ook naar een hoger niveau kunnen brengen? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op via e-mail of telefoon.

Nils van der Knaap