Website Beheer

Help!

Mijn website ligt platgeeft rare tekensis gehacktis traagwerkt niet goed

 • Snelle hosting met beveiligde verbinding

 • Updates voor WordPress, thema en plugins

 • Altijd backups beschikbaar

Website Beheer

Website beheer is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe website hebt. Toch is een goed onderhoud van de website essentieel voor je bedrijfsvoering.

Een website is net een auto. Als -ie nieuw is heb je er niet veel omkijken naar, maar op den duur verschijnen er mankementen.

Vervelend en zelfs kostbaar.

Een website die niet geüpdatet wordt krijgt op termijn te maken met problemen op het gebied van veiligheid, compatibiliteit en prestaties.

Gelukkig is dit te voorkomen met onderhoud door mensen die er verstand van hebben.

Marketing website

Wat kost website beheer?

Als aanvullende service op onze website ontwikkeling dienst bieden wij snelle hosting en periodieke updates en back-ups aan.

    Meest gekozen    
Automatisch verlengd   Sky Internet Marketing basis pakket Sky Internet Marketing basis pakket  
    Jaarlijks Maandelijks  
Prijs in euro excl. btw   550 67,50  
Voordeel   32% korting    
Minimaal voor   1 jaar 3 maanden  
         
Snelle hosting i    
SSL-certificaat i    
WordPress updaten i    
Thema updaten i    
Plugins updaten i    
Regelmatige back-ups i    
Verhuizing (1 uur) i    
         
 

 

   

Wat kost website beheer?

Sofia Mavromati, Hitoshin

Over 3 years Nils and his team work on our projects. From web development to seo and paid Ads campaigns. All highly professional and every perfect results! Grateful we have found these guys and looking forward to keep on working with them in the future!

Privacy Beleid

Waarom website beheer?

Veiligheid

Eén van de voornaamste redenen om een website goed te onderhoud is om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Verouderde software zoals WordPress bestanden, thema en plugins, zorgen op den duur voor een verhoogd risico op beveiligingslekken. Hierdoor kunnen hackers toegang tot de website verkrijgen. 

We hebben bij niet-goed onderhouden website gezien dat dit kan leiden tot het plots verwijderen van bestanden, toevoegen van schadelijke content zoals malware of pornografie, of het achterhalen van persoonlijke gegevens en betaalgegevens.

Compatibiliteit

Verouderde website software zorgt er ook vaak voor dat je website plots niet meer goed werkt. Een nieuwe plugin kan bijvoorbeeld niet goed werken met een oudere versie van WordPress, thema of andere plugins. Hierdoor kan het voorkomen dat er content niet goed getoond wordt, of er foutmeldingen ontstaan.

Bij nieuwere versies van bovengenoemde software gebeurt dit veel minder vaak. Bovendien houden wij bij of er bij nieuwe versies bekende compatibiliteitsproblemen zijn.

Privacy
SEO tools

Prestaties

Nieuwe softwareversies zijn vaak sneller dan verouderde versies. Ook wordt er door de ontwikkelaar steeds nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aangebracht.

Met nieuwe updates kun je daar dus meteen gebruik van maken.

Een website maakt gebruik van verschillende software. Deze bestaat uit de kern van WordPress, een thema en diverse plugins.

Ook de software waarop de server draait, zoals PHP en Apache, bepaalt hoe je website presteert.

Door al deze software up-to-date te houden blijft je website op het niveau presteren die je nodig hebt voor je online marketing.

Inbegrepen bij website beheer

Om problemen met de website te voorkomen, en gebruik te maken van de voordelen van de nieuwste websitesoftware, bieden we een website beheer service aan voor WordPress.

Omdat alle software met elkaar in verbinding staat bieden wij dit enkel als totaalpakket aan. Zo hebben wij de controle en voelen wij ons ook zeker om deze verantwoordelijkheid op ons te nemen.

We voeren bij het beheer van je website het volgende periodiek uit:

 • Snelle website hosting op een goed onderhouden server i
 • SSL-certificaat voor beveiligde verbinding via HTTPS i
 • WordPress beveiligen tegen veelvuldig foutief inloggen i
 • WordPress updaten i
 • WordPress thema updaten i
 • WordPress plugins updaten  i
 • Regelmatig back-ups maken i
  • Dagelijkse back-ups van de database i
  • Wekelijkse back-ups van de complete site
  • Elke 6 uur back-up van de complete server
Inbegrepen bij website beheer

Niet inbegrepen

Website ontwikkeling en aanpassingen

Voor het aanpassen van de website qua content of nieuwe functionaliteiten hebben we een handige strippenkaartmaandelijks service abonnement of eenmalige opdracht op basis van een urencalculatie.

Dit geldt ook voor het up-to-date maken van WordPress en thema voor nieuwe “major releases“, waarbij er grote aanpassingen gemaakt moeten worden aan de website.

Strippenkaart

“Het voordeel van je e-mail via Google Workspace is dat je vanwege de schaalgrootte relatief weinig betaalt voor een zeer goed werkende mailserver.”

E-mail hosting

Omdat e-mailhosting echt een vak apart is dit niet een onderdeel van website beheer. Wij adviseren om e-mail af te handelen via Google Workspace (voorheen G Suite). Dit is een soort zakelijke Gmail en kost €5,20 per maand per mailbox (de Business Starter optie is vaak voldoende).

Het voordeel van je e-mail via Google Workspace is dat je vanwege de schaalgrootte relatief weinig betaalt voor een zeer goed werkende mailserver.

Een Google Workspace account inrichten is niet moeilijk. Als je toch hulp nodig hebt, dan helpen we je waar we kunnen of we adviseren een gespecialiseerde partner.

Domeinnaam beheer

Een website heeft een domeinnaam nodig om voor iedereen bereikbaar te zijn.

Deze domeinnaam registreer je bij een provider, zoals TransIP, Domeinwinkel of één van de vele andere aanbieders.

Als je dit al gedaan hebt, dan kun je deze behouden. Als je liever hebt dat wij je domeinnaam beheren dan is dat ook mogelijk.

Heb je nog geen domeinnaam vastgelegd en heb je hierbij hulp nodig?

Geen probleem, wij helpen je.

Domeinnaam

Website beheer uitbesteden

De voornaamste reden waarom onze klanten hun website beheer bij ons uitbesteden is omdat ze er dan geen omkijken meer naar hebben. Er komt toch meer bij kijken dan je denkt, omdat een goede werking van de website van veel factoren afhangt. 

Verder hebben we een zeer hoge uptime en een A+ certificaat voor onze beveiligde verbinding via SSL.

Laat daarom je website beheren door een specialist die er echt handig in is en op de hoogte is van nieuwe updates.

Weer een zorg minder.

 

Op de website beheer (hosting en onderhoud) dienstverlening zijn de volgende voorwaarden (.PDF) van toepassing.

A+ certificaat SSL Server Test