Versla je concurrenten in Google

Na de eerste onderzoeksfase om de strategie te bepalen zijn we er nog niet. De inzichten die verkregen zijn uit de technische, zoekwoord en populariteit analyses kunnen nu uitgevoerd worden.

Website updaten

Waar nodig dient de website aangepast te worden, zodat deze op technisch vlak topfit is om de concurrentie aan te gaan. Dit kan in samenwerking met je vertrouwde webbouwer of in samenwerking met onze technische staf.

SEO teksten schrijven

Naast de techniek is het van groot belang dat de zoektermen waar we aan gaan werken goed op de website terugkomen. De website teksten worden daarom door ons gescreend op mogelijke verbeteringen, zodat Google beter begrijpt waar de tekst over gaat. Hierdoor is de kans dat de website hoger in de zoekresultaten komt al een stuk verbeterd.
Als er nog geen tekst over het onderwerp aanwezig is zullen wij de teksten volgens de richtlijnen van Google aanleveren. En natuurlijk houden we er ook rekening mee dat de gebruikte schrijfstijl overeenkomt met de rest van je website en de doelgroep aanspreekt.

Populariteit verbeteren

Vervolgens wordt met zorgvuldige linkbuilding de populariteit van de pagina en de gehele website verbeterd. Een website met veel links is in de ogen van Google een populaire website die hoog in de zoekresultaten hoort.

Effecten monitoren

De Google-rankings voor de zoekwoorden die voor jouw website belangrijk zijn worden wekelijks door ons bijgehouden. Hierdoor kunnen we precies monitoren wat de effecten van de optimalisaties zijn.

Wil je ook hoger in Google?

Wil je ook beter zichtbaar zijn in Google, meer relevante bezoekers ontvangen en dus meer omzet genereren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.