Maak het verschil met je website teksten

Bij het beoordelen van de pagina kijkt Google onder meer naar de website teksten. Als je gevonden wilt worden op een bepaald onderwerp (ook wel zoekterm genoemd) heb je passende website teksten nodig.

Op basis van vooraf vastgestelde zoekwoorden, bijvoorbeeld die afkomstig zijn uit een zoekwoord onderzoek, schrijven wij teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google. Uiteraard maken we de tekst ook interessant voor de bezoekers en is deze gericht om de bezoeker over te halen tot het uitvoeren van een waardevolle actie (conversie).

Voorbeelden van pagina’s waarop je goede SEO-teksten wilt hebben zijn:

  • Homepage
  • Categoriepagina’s
  • Product- of dienstenpagina’s
  • Blogartikelen
  • Kennisbankpagina’s

 

Paginatitels waar je op wilt klikken

Om meer bezoekers te trekken maken we de titel en meta omschrijving van de pagina aantrekkelijk, zodat mensen die naar de zoekresultaten in Google kijken eerder voor jouw pagina kiezen. De opbouw van zo’n titel ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Aantrekkelijke titels voor SEO website teksten
Wij bieden twee vormen van voor zoekmachine geoptimaliseerde content aan: Het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van tekst voor nieuwe pagina’s:

Met alle factoren voor SEO wordt rekening gehouden. Je hoeft alleen nog maar de pagina online te zetten.

Kosten voor SEO teksten

Het schrijven van teksten is maatwerk. We voeren dit uit als onderdeel van onze SEO dienstverlening. Zie hier de actuele tarieven.