SEO Lift-Off (SEO strategie bundel)

De juiste start met SEO, is het halve werk

Om zoekmachine optimalisatie goed uit te voeren is het bepalen van een SEO strategie gebaseerd op onderzoek van groot belang. Dit geeft een goed inzicht in welke zoektermen realistisch zijn om beter op gevonden te worden zodat de juiste verbeteringen toegepast kunnen worden.

Uiteraard kijken we naar de zoektermen die het meeste opleveren, want daar doen we het uiteindelijk voor.

Voorkom met onze SEO Lift-Off diensten dat je zonder de juiste inzichten aan SEO begint, aangezien dat uiteindelijk meer kost dan het oplevert.

Zoekmachine optimalisatie heeft het beste resultaat als de SEO specialist het bedrijf van de klant beter begrijpt. Daarom stellen wij graag eerst een aantal vragen om ons inzicht in je bedrijf te vergroten. Wij willen namelijk ook dat de zoekmachine optimalisatie bijdraagt aan meer omzet en winst voor je bedrijf.

Daarna gaan we aan de slag met de volgende vraagstukken:

 

Alle uitkomsten van de onderzoeken worden in heldere taal aan je gerapporteerd. Wij zorgen er voor dat je goed inzicht krijgt waarmee je gericht je zoekresultaten, het aantal bezoekers en je winst daadwerkelijk kunt laten stijgen.

Wat kost een SEO strategie?

In onderzoek gaat tijd zitten. Tijd die zich later dubbel en dwars uitbetaalt doordat je daarna gericht te werk kunt gaan. Omdat Google de zoekresultaten laat afhangen van een groot aantal factoren is het belangrijk dat alles goed nagekeken wordt.

Wij bieden het gehele SEO Lift-Off pakket aan tegen een gereduceerd tarief:

SEO LIFT-OFF BUNDEL - 40% korting!
750 per website

  • Technische analyse van je website (t.w.v. €450)
  • Zoekwoord onderzoek voor hoofdonderwerpen (t.w.v. €450)
  • Linkprofiel onderzoek (t.w.v. €250)
  • Google Analytics optimaliseren (t.w.v. €100)

 

Maak gebruik van de bundelprijs van slechts 1250  750 euro!  Je kunt de diensten uiteraard ook apart aanvragen.

Let op! De bundel aanbieding is tijdelijk geldig. Claim daarom vandaag nog je voordeelprijs voordat de prijs omhoog gaat.

© Internet Marketing Bureau Alphen aan den Rijn
Privacy beleid | Proclaimer | Algemene Voorwaarden
css.php