De juiste start met SEO, is het halve werk

Om zoekmachine optimalisatie goed uit te voeren is het bepalen van een SEO strategie gebaseerd op onderzoek van groot belang. Dit geeft een goed inzicht in welke zoektermen realistisch zijn om beter op gevonden te worden zodat de juiste verbeteringen toegepast kunnen worden.

Uiteraard kijken we naar de zoektermen die het meeste opleveren, want daar doen we het uiteindelijk voor.

Voorkom met onze SEO Lift-Off diensten dat je zonder de juiste inzichten aan SEO begint, aangezien dat uiteindelijk meer kost dan het oplevert.

Zoekmachine optimalisatie heeft het beste resultaat als de SEO specialist het bedrijf van de klant beter begrijpt. Daarom stellen wij graag eerst een aantal vragen om ons inzicht in je bedrijf te vergroten. Wij willen namelijk ook dat de zoekmachine optimalisatie bijdraagt aan meer omzet en winst voor je bedrijf.

Daarna gaan we aan de slag met de volgende vraagstukken:

 

Alle uitkomsten van de onderzoeken worden in heldere taal aan je gerapporteerd. Wij zorgen er voor dat je goed inzicht krijgt waarmee je gericht je website kunt gaan optimaliseren.

Met deze SEO strategie weet je:

  • Hoe je de website op technisch vlak moet gaan optimaliseren door je webbouwer (of door onze technische mannen als je dat liever hebt)
  • Voor welke pagina’s er hele goede content geschreven moet gaan worden (door jezelf of door onze SEO tekst-schrijvers)
  • Hoe groot de afstand is tussen jou en de online concurrentie wat betreft hun linkprofiel, voor realistische verwachtingen
  • Via Google Analytics wat de resultaten van de SEO-inspanningen zijn en hoe daar gerichte beslissingen op te maken

 

Let op: De uitvoering, zoals technische optimalisatie, het schrijven van teksten en linkbuilding zit niet bij dit onderzoek inbegrepen. Op basis van de te volgen strategie maken wij hiervoor een offerte op maat. Dit onderzoek is vooral bedoeld als plan van aanpak om te weten hoe het meest effectief te beginnen met zoekmachine optimalisatie.

Wat kost een SEO strategie?

In onderzoek gaat tijd zitten. Tijd die zich later dubbel en dwars uitbetaalt doordat je daarna gericht te werk kunt gaan. Omdat Google de zoekresultaten laat afhangen van een groot aantal factoren is het belangrijk dat alles goed nagekeken wordt.

Wij bieden het gehele SEO Lift-Off pakket aan tegen een gereduceerd tarief:

SEO LIFT-OFF BUNDEL - 37% korting!

950per website

Maak gebruik van de bundelprijs van slechts 1500  950 euro!  Je kunt de diensten uiteraard ook apart aanvragen.

Let op! De vraag naar deze SEO strategie is groot en de tijd van onze specialisten beperkt. Wees er daarom op tijd bij om jouw SEO-plan van aanpak op te stellen