Swink

Meer klanten door

SEOLinkbuilding

SEO resultaat

Over Swink

Swink is een bedrijf dat zich inzet voor de buitengewone kwaliteiten van mensen met autisme.

Zij bieden collega’s met autisme begeleiding op maat, zodat zij zich snel kunnen ontwikkelen tot professionals; als data- of contentspecialist.

Samen met hun klanten zorgen zij voor duurzaam betaalde banen voor mensen met autisme. Zo kunnen zij onafhanke­lijk en zelfstandig zijn, zich ontwikkelen en hun dromen verwezen­lijken. Swink bewijst al meer dan tien jaar dat winst maken en een maatschappelijke impact creëren goed samengaan.

Swink

Wat gaan we verbeteren?

Uit de eerste SEO-analyse blijkt dat er technisch gezien nog enkele verbeterpunten zijn voor de website van Swink. Om deze knelpunten op te lossen, gaan wij de website optimaliseren met behulp van verschillende technieken.

Bij on-page SEO richten wij ons op het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, het optimaliseren van de inhoud van de pagina’s en het verbeteren van de interne linkstructuur van de website. Door de pagina’s goed te indexeren zorgen wij ervoor dat Google alle pagina’s van de website kan vinden en vervolgens kan tonen in de zoekresultaten.

De pagina’s die momenteel hoog scoren voor relevante zoektermen zullen wij verder uitbreiden, zodat zij de best mogelijke pagina’s op internet worden over dat onderwerp. Dit doen wij door de inhoud te verbeteren, afbeeldingen te optimaliseren en de populariteit van deze pagina’s vergroten door middel van linkbuilding. Door deze optimalisaties zal de relevantie en kwaliteit van de pagina’s toenemen, wat zal leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten.

Op zoek naar