Intermijn is een studiekeuze organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Intermijn heeft verschillende vormen van studiekeuzebegeleiding.

Twijfel je aan het stoppen met je studie? Wat een lastige beslissing! Intermijn helpt jou met hetgeen wat je allemaal moet regelen als je deze beslissing maakt. Maar eerst moet je goed onderzoeken of je écht wilt stoppen met je opleiding. En wellicht wilt heroriënteren op nieuwe studies.

Intermijn helpt je bij het maken van de juiste studiekeuze tijdens jouw tussenjaar. Dat doen ze door jou meer over jezelf te laten ontdekken.
Bij Intermijn leer je door te doen. Of je nu deelneemt aan de de individuele begeleiding of het intensieve tussenjaarprogramma.
Ook heeft Intermijn intussen een studiekeuzeprogramma ontwikkeld.

Voor intermijn hebben we een cheklist gemaakt voor SEO on-page factoren. Verder is ook een zoekwoordonderzoek uitgevoerd en hebben wij een aantal aanbevelingen van zoektermen gemaakt om de specifieke pagina’s te optimaliseren.

Het zoekwoord onderzoek is door ons ondersteund met het toepassen van linkbuilding tactieken. Op deze wijze stijgen voor Intermijn de gewenste pagina’s op relevante zoektermen in Google.