Ervaringen

Wij werken of hebben gewerkt voor onder meer:
JUIZZJUIZZ KingKing IntoFranchiseIntoFranchise BocklandtBocklandt ThermowearThermowear TentVerkoopTentVerkoop
StudentVerhuizersStudentVerhuizers Spit & PanSpit & Pan SwinkSwink NFWNFW Nyenrode SportsNyenrode Sports KluisstoreKluisstore
Woordvoerders Etc.Woordvoerders Etc. D-EnergieD-Energie NoodverlichtingXLNoodverlichtingXL Verhuisbedrijf UtrechtVerhuisbedrijf Utrecht Verzekering.nlVerzekering.nl O'Neill SummercampsO'Neill Summercamps

Wat onze klanten zeggen


Roy Ishak“Ik beveel mensen alleen aan als ze meer opleveren dan kosten. Dat is voor mij de definitie van een specialist. Nils en zijn team zijn dat absoluut. Niet alleen omdat zij zelf bij de zoekopdracht “SEO specialist” op nummer 1 staan in Google. Maar bovenal omdat zij mijn verwachtingen keer op keer overtreffen. Het is ongelofelijk op wat voor grote websites zij links hebben gekregen voor royishak.nl. Sky Internet Marketing is dan ook momenteel de enige partij in Nederland waaraan ik mijn linkbuilding uitbesteed. En, die van mijn klanten.”


Roy Ishak
Beste marketing opleider 2014, 2015, 2016 en 2017


Peter van der Maat van Woordvoerders Etc.“Zo maar een paar feiten. Google ‘mediatraining’ en je ziet dat Woordvoerders Etc. op de eerste positie staat. Nog geen jaar geleden bungelden we onderaan, op pagina 117 of zo. In de tussentijd bouwden Nils en zijn team een nieuwe website, deden ze aan linkbuilding en zetten ze een Adwords-campagne op. Need I say more?
Misschien dit nog: de omzet is meer dan verdubbeld – toch ook niet echt onbelangrijk.”


Peter van der Maat
Woordvoerders Etc.


Michel Stenssen SalsaDanza“Ik ben echt heel blij met mijn website. Het was precies zoals ik het me ingebeeld had, maar ik kon het zelf niet goed verwoorden. De teksten zijn heel pakkend en leuk geschreven. De informatie is overzichtelijk neergezet en de hele site heeft de warme uitstraling die ik voor ogen had toen we er aan begonnen.”


Michel Stenssen
SalsaDanza


Chef Robert van den Bovenkamp van Spit & Pan“Sinds de samenwerking met Sky internet Marketing krijgen we bij Spit & Pan via onze website wekelijks meerdere aanvragen binnen.

Door het meedenken en verdiepen in ons concept van de medewerkers zijn we snel gegroeid binnen Google en heeft de investering zich al meerdere malen terug verdiend.”

Robert van den Bovenkamp
Spit & Pan


Onze klant had geen foto, maar dit LEGO poppetje wel“Wij zijn hartstikke blij met onze website, de site heeft een hele leuke uitstraling gekregen, teksten die wij voor ogen hadden zijn aangepast. Dit is door de mannen van skyinternetmarketing gedaan, met betrekking tot goede SEO en dergelijke. Dank hiervoor! We zijn echt trots op deze website, bedankt!!”

Jan Freeke
Verhuisbedrijf Utrecht


Onze klant had geen foto, maar dit LEGO poppetje wel“De verbetering van de posities is ook echt merkbaar, de telefoon gaat zeer regelmatig, en dat nog steeds zonder inzet van Adwords.

Feit is, dat ik zonder inzet van Adwords al best lekker door kan draaien op de site, en je bent de eerste die dat voor elkaar krijgt. Betekent voor mij dat je echt doet wat je belooft, en het wordt gaandeweg alleen maar beter.”


Mado van der Kamp
Rioolontstoppingsbrigade


Tim Hazekamp“Bedankt voor de analyse, heb hem net doorgenomen en ik moet zeggen wow, wat een detail en duidelijke beschrijvingen met direct ook de gehele overzichten van waar het mis gaat. Dit zijn we nog niet eerder tegengekomen en is super nuttig.”


Tim Hazekamp
De Nationale Franchise Gids B.V.

© Internet Marketing Bureau Alphen aan den Rijn
Privacy beleid | Proclaimer | Algemene Voorwaarden
css.php