Wij werken of hebben gewerkt voor onder meer:

JUIZZ is een specialist in elektrische fietsen met winkels in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. King is een grote Nederlandse speler op het gebied van financiële administratie software. Hypotheek.nl Bocklandt is een beursvennootschap voor mensen die nog persoonlijke aandacht willen bij het handelen op de beurs. Thermowear is een webshop gespecialiseerd in thermokleding. TentVerkoop is gespecialiseerd in het produceren van nieuwe professionele tenten en aluhallen voor tijdelijke opslag en/of werkruimte.
StudentVerhuizers combineert ervaren verhuizers met studentenkrachten. Hierdoor bieden ze goedkope verhuizingen aan door heel Nederland. Chef Robert van den Bovenkamp van Spit & Pan is een meester met de barbecue. Zijn bourgondische cateringen worden door velen met veel enthousiasme ontvangen. De specialiteit is een heel varken aan het spit. Swink verleent online diensten vanuit een sociaal perspectief. Met name mensen met autisme kunnen hier hun kwaliteiten ten volle benutten. De Nationale Financieringswijzer(NFW) is een organisatie opgericht door onder meer de Nederlandse Vereniging van Banken, MKB-Nederland en het Ministerie van Economische Zaken. Het geeft objectieve informatie aan (startende) ondernemers over diverse financieringsmogelijkheden en -partijen. Nyenrode Sports biedt een uitdagende sportsmanagement opleiding aan. Mensen uit de topsport kunnen hier hun leiderschapskwaliteiten naar een volgend niveau brengen. Kluisstore is een webshop gespecialiseerd in inbraak- en brandwerende kluizen.
Woordvoerders Etc. richt zich op het in stelling brengen van iedereen die namens zijn of haar organisatie in de media of voor het publiek optreedt. Uw specialist in zonne-energie. Vanuit een passie voor techniek en een persoonlijke interesse in duurzame energie opwekking is D-Energie zonnestroomsystemen opgericht. Expert in LED Noodverlichting en LED lampen, met door de wol geverfde vakmensen met meer dan 40 jaren ervaring. Verhuisbedrijf Utrecht zorgt voor een prettige en een goedkope verhuizing in Utrecht en omgeving, met zowel professionele verhuizers als streng geselecteerde studenten. Eén van de grootste objectieve online vergelijkers van verzekeringen in Nederland Leren surfen, nieuwe vrienden maken en chillen bij het kampvuur op het strand van de Brouwersdam; dat is O’Neill SummerCamps. O’Neill SummerCamps organiseert onvergetelijke surfkampen voor jeugd tussen de 10 en 17 jaar oud.

Wat onze klanten zeggen

Roy Ishak
“Ik beveel mensen alleen aan als ze meer opleveren dan kosten. Dat is voor mij de definitie van een specialist. Nils en zijn team zijn dat absoluut. Niet alleen omdat zij zelf bij de zoekopdracht “SEO specialist” op nummer 1 staan in Google. Maar bovenal omdat zij mijn verwachtingen keer op keer overtreffen. Het is ongelofelijk op wat voor grote websites zij links hebben gekregen voor royishak.nl. Sky Internet Marketing is dan ook momenteel de enige partij in Nederland waaraan ik mijn linkbuilding uitbesteed. En, die van mijn klanten.”
Roy Ishak, Beste marketing opleider 2014, 2015, 2016 en 2017
Peter van der Maat van Woordvoerders Etc.
“Zo maar een paar feiten. Google ‘mediatraining’ en je ziet dat Woordvoerders Etc. op de eerste positie staat. Nog geen jaar geleden bungelden we onderaan, op pagina 117 of zo. In de tussentijd bouwden Nils en zijn team een nieuwe website, deden ze aan linkbuilding en zetten ze een Adwords-campagne op. Need I say more?
Misschien dit nog: de omzet is meer dan verdubbeld – toch ook niet echt onbelangrijk.”
Peter van der Maat, Woordvoerders Etc.
Michel Stenssen SalsaDanza
“Ik ben echt heel blij met mijn website. Het was precies zoals ik het me ingebeeld had, maar ik kon het zelf niet goed verwoorden. De teksten zijn heel pakkend en leuk geschreven. De informatie is overzichtelijk neergezet en de hele site heeft de warme uitstraling die ik voor ogen had toen we er aan begonnen.”
Michel Stenssen, Salsadanza
Chef Robert van den Bovenkamp van Spit & Pan
“Sinds de samenwerking met Sky internet Marketing krijgen we bij Spit & Pan via onze website wekelijks meerdere aanvragen binnen.

Door het meedenken en verdiepen in ons concept van de medewerkers zijn we snel gegroeid binnen Google en heeft de investering zich al meerdere malen terug verdiend.”

Robert van den Bovenkamp, Spit & Pan
Onze klant had geen foto, maar dit LEGO poppetje wel
“Wij zijn hartstikke blij met onze website, de site heeft een hele leuke uitstraling gekregen, teksten die wij voor ogen hadden zijn aangepast. Dit is door de mannen van skyinternetmarketing gedaan, met betrekking tot goede SEO en dergelijke. Dank hiervoor! We zijn echt trots op deze website, bedankt!!”
Jan Freeke, Verhuisbedrijf Utrecht
Onze klant had geen foto, maar dit LEGO poppetje wel
“De verbetering van de posities is ook echt merkbaar, de telefoon gaat zeer regelmatig, en dat nog steeds zonder inzet van Adwords.

Feit is, dat ik zonder inzet van Adwords al best lekker door kan draaien op de site, en je bent de eerste die dat voor elkaar krijgt. Betekent voor mij dat je echt doet wat je belooft, en het wordt gaandeweg alleen maar beter.”

Mado van der Kamp, Rioolontstoppingsbrigade
Tim Hazekamp
“Bedankt voor de analyse, heb hem net doorgenomen en ik moet zeggen wow, wat een detail en duidelijke beschrijvingen met direct ook de gehele overzichten van waar het mis gaat. Dit zijn we nog niet eerder tegengekomen en is super nuttig.”
Tim Hazekamp, De Nationale Franchise Gids B.V.
Johannes de Bruin
“Sky Internet Marketing heeft de nieuwe websites van juizz.nl en elektrischefietswinkel.nl onder handen genomen met een aantal aanpassingen aan het design en de teksten. Daarna werd er een doordachte Google Ads campagne opgezet om gericht verkeer naar de website te sturen.

Binnen een maand hebben we met onze nieuwe site een omzet behaald die onze verwachtingen ver overtreft.”

Johannes de Bruin, Marketing Manager JUIZZ / Elektrischefietswinkel.nl